Albert Cano

Albert Cano (Vic, 1968). Estudia l’especialitat de disseny gràfic a l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics de Vic, en paral·lel als estudis a l’Escola Industrial de Delineació.

Des de el 1990 és director d’art de l’estudi Eumogràfic a la seu de Barcelona on dirigeix projectes en els àmbits d’identitat corporativa, editorial, disseny de l’espai: exposicions, senyalètica i arquitectura efímera.

Amb Eumogràfic ha obtingut nombrosos premis, entre els quals destaquen els trofeus Laus dels anys 1992, 1998, 2000, 2007, 2010, 2011, 2012. Una selecció dels seus treballs ha estat present a exposicions sobre disseny produït a l’Estat espanyol, com ara “Signos del Siglo: 100 años de diseño gráfico en España”, celebrada al Centro de Arte Reina Sofía de Madrid, i a l’Akademie der Künste de Berlín.

Ha impartit classes de disseny en Comunicació Audiovisual des de l’any 2007 a la Universitat Pompeu Fabra. També ha participat com a professor en el Màster de disseny Editorial a l’escola BAU i ha estat professor a l’Escola Elisava de Projectes i Projecte Final d’Estudis.

Membre del col·lectiu d’autoedició Adicciones porquesí.