Jaume Pujagut

Neix el 12 d’agost de 1951.
Després d’una infància dedicada a jugar a futbol, vaig descobrir als Beatles i l’àmbit familiar em va portar a estimar el paper, l’olor de la tinta i el disseny gràfic. Escric sobre temes relacionats amb el disseny gràfic (on puc i quan em deixen) i actualment treballo a BAU, Centre Universitari de Disseny. Membre fundador del col·lectiu Grrr i de la Festa del Grafisme.

En els últims anys, a vegades en solitari a vegades en col·laboració, he participat en l’exposició Gràfiques Ocultes (comissari), el llibre Laus 05 per a l’ADGFAD (coordinador del projecte), el programa de ràdio Tendències (Com Ràdio), com a dissenyador gràfic amb Mariscal (secció Off ), etc.

Sóc autor del llibre “Gurus del disseny, volum 1” (Bau, editorial de disseny), i “Vinil-O” (Fundació Comunicació Gràfica). També he estat membre de la junta directiva de l’ADGFAD des del 1997 fins a l’any 2004.

Escolto música (en vinil), llegeixo tant com puc (especialment novel·la negra), fullejo El País cada dia, m’agrada mirar la mar i sóc usuari i defensor del transport públic, sense oblidar el meu amor pel paper, l’olor de la tinta i el disseny gràfic. Sempre intento tenir una visió positiva i divertida de la vida, i fer somriure als que veuen les meves il·lustracions o llegeixen els meus contes és el que més m’agrada de la meva feina.