Alicia López Orozco

L’Alícia va néixer un calorós mes d’agost del 1982 i des de ben petita es va sentir sempre molt atreta pel món visual. Tant és així que quan es va fer gran va decidir estudiar animació digital. Després ho va complementar amb estudis de disseny gràfic, il·lustració i ‘After Effects’. Durant tots aquests anys de formació, mai ha deixat de treballar en el món visual, a vegades combinant professió amb estudis.

Amb el temps s’ha anat especialitzant en il·lustració enfocada al disseny i motion graphics, creació d’icones, il·lustracions per a apps…Tot i que també l’apassiona el món de la il·lustració infantil. Bàsicament el que li agrada és expressar-se des de un punt de vista visual i per a tota mena de públics.

En el terreny professional ha passat per empreses nacionals i internacionals, estudis de disseny i agències. També ha sigut freelance. I ara mateix està treballant com a brand designer especialitzada en motion graphics i il·lustració per a una important marca internacional de mobilitat.

Entre molts altres clients, ha tingut a Codorniu, Lidl, Europcar, Heineken, La Vanguardia, Mattel, Panrico, PUIG, Repsol, SEAT i Shell.